Facebook acties

Soms komen er ideeën voorbij die goed zijn en die breder kunnen worden gebruikt. Zo ook deze. Anita wilde een Facebookactie aanmaken voor CAA waarmee mensen via haar eigen Facebookpagina eenvoudig geld kunnen doneren aan onze Foundation. Is dat geen mooi idee? Wil jij ook een eigen Facebook actie aanmaken? Dat kan. De volgende 3 stappen even doorlopen en je eigen actie is klaar:

 

  1. mail (info@dutchcaafoundation.nl) ons een foto van jezelf én een korte omschrijving waarom jij het belangrijk vindt om een actie voor onze foundation te starten én geef aan welk bedrag je zou willen ophalen.
  2. wij maken voor jou een eigen pagina met donatie-knop, de directe link mailen we je.
  3. de link met een eigen tekst of met onderstaande tekst kan je dan op je eigen Facebookpagina plaatsen:

CAA is een ziekte die bij 1 op de 4 mensen voorkomt boven de 60 jaar. De ziekte speelt zich af in de kleine bloedvaten van de hersenen. In de wand van die vaten hoopt zich amyloid (giftig eiwit) op. Dit veroorzaakt herhaaldelijk hersenbloedingen en infarcten. De mensen met de erfelijke vorm van CAA (deze mensen krijgen tussen 40 en 60 jaar hun eerste hersenbloeding, gemiddelde leeftijd van overlijden is 52 jaar) zijn de sleutel tot de oplossing. Een oplossing die dichtbij is maar ook tegelijkertijd ver weg, omdat veel geld nodig is. Strijdt alsjeblieft met ons mee om geld op te halen voor onderzoek naar een oplossing voor erfelijke en niet-erfelijke CAA.

 

Wie heeft al een eigen Facebookactie aangemaakt? Klik op de afbeelding om naar hun pagina te gaan: