Privacy

De Dutch CAA Foundation vindt dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van bezoekers van de website en haar donateurs van essentieel belang is. Persoonlijke gegevens van bezoekers en donateurs worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. De Dutch CAA Foundation houdt zich aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de Dutch CAA Foundation in Katwijk.

In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens gevestigd in Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

De Dutch CAA Foundation legt in het kader van de dienstverlening in sommige gevallen uw gegevens vast, wanneer u geld doneert, een actie plaatst of anderszins contact heeft met de Dutch CAA Foundation. De Dutch CAA Foundation gebruikt deze gegevens om haar statutaire taken en haar overige dienstverlening uit te voeren.

Clickgedrag

Op alle websites van de Dutch CAA Foundation worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Bezoekers worden niet geïdentificeerd. Het gaat om gegevens zoals de meest bezochte pagina’s. Het doel hiervan is de inrichting van de website te optimaliseren. Deze gegevens kunnen tevens gebruikt worden om meer gerichte informatie op de website te plaatsen. Op deze manier kan de Dutch CAA Foundation haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van Cookies

De Dutch CAA Foundation kan bij het aanbieden van haar diensten gebruik maken van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer opgeslagen wordt. De Dutch CAA Foundation maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om de website gebruikersvriendelijker te maken. Tijdelijke cookies worden na bezoek van de website gewist.

De Dutch CAA Foundation kan daarnaast ook gebruik maken van een permanente cookie. Een permanente cookie blijft op de harde schijf staan, tenzij u de cookie zelf wist. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, als u de website een volgende keer bezoekt. Met behulp van dit cookie kan de website speciaal op u ingesteld worden; een hulpmiddel om het gebruik van de website voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

De Dutch CAA Foundation en andere websites

Op de websites van de Dutch CAA Foundation treft u diverse links aan naar andere websites. De Dutch CAA Foundation kan geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang met uw gegevens door die partijen. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid, dan kunt u deze stellen via info@dutchcaafoundation.nl

Wijzigingen

De Dutch CAA Foundation behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van De Dutch CAA Foundation.

Login

Lost your password?