Santiago de Compostela Fietstocht met Dirk Kuijt

              

Santiago de Compostela Fietstocht succesvol voltooid

Dirk en Jenny Kuyt hebben de tweede en laatste etappe van de fietstocht naar Santiago de Compostela die zij hebben gereden om geld op te halen voor de Katwijkse Ziekte en CAA met succes volbracht. Deze etappe begon in Parijs en in totaal hebben zij vanaf Katwijk ruim 2200 kilometer afgelegd. Ook deze laatste etappe was een zware tocht met – mede vanwege het soms zeer slechte weer - tal van uitdagingen en ontberingen. Om nog maar te zwijgen over de vele klimkilometers die zij hebben afgelegd, waaronder een 30 kilometer (!) lange klim naar Cebreiro die ruim 6 uur in beslag heeft genomen.

De actie van Dirk en Jenny heeft het fantastische bedrag van € 1955 opgehaald. Onder alle donateurs zijn mooie prijzen verloot. De uitslag vindt u hier.

De Dutch CAA Foundation dankt Dirk en Jenny met respect en ontroering voor deze geweldige actie en ongelooflijke prestatie. Jullie hebben een oplossing voor CAA en de Katwijkse Ziekte weer een stukje dichterbij gebracht.

Zie voor een uitgebreid verslag hun eigen facebook-pagina: www.facebook.com/DirkenJennySantiagodeCompostella2015

Laatste donaties

€30.00 Lenneke en Cees
Jenny en Dirk, wat een geweldige prestatie!
€100.00 Ancora Makelaardij
Steun Dirk en Jenny Kuijt. Wij doneren omdat continuering van het medische onderzoek naar een effectief medicijn om de Katwijkse Ziekte te bestrijden hard nodig is.
€50.00 burgx5
€10.00
€25.00 Albert en Heleen
Wat een buitengewone prestatie. Respect en dankbaar. Genoten van het reisverslag.
€50.00 SteigerArt/JDV
Bedankt voor het mooie verslag van de ST Jacobsroute naar Santiago de Compostela. Een goed doel en dat dient gesteund te worden
€10.00 Heleen minnee
Een geweldige ervaring en een heel goed doel, TOP :)
€50.00 Wiggers Winkelcentra Promotions
€25.00 Kor Kleijwegt
Zettum op tijdens de laatste loodjes!
€50.00 Ria

Opgehaald

€1,750 door 29 donateurs

Login

Lost your password?