Facebook Actie Anita en Paul Rabbett

Mijn naam is Anita en mijn man en ik zijn bevriend met Marco Koning - Penningmeester van de CAA Foundation - en zijn lieve gezin. Helaas is hij een van de mensen die de ongeneeslijke variant van de hersenziekte CAA heeft. Door onze vriendschap raakt de ziekte - zíjn ziekte - ook óns diep. Diep omdat wij, zoals zoveel dierbaren van een persoon met een vreselijke ziekte, machteloos moeten aanhoren welk leed hen boven het hoofd hangt zonder ook maar iets voor ze te kunnen doen. Ik geloof in de kracht van vriendschap en van netwerken en wil hen graag via deze weg helpen.

Ik heb daar op mijn beurt ook hulp bij nodig van míjn Facebook vrienden en van hun Facebookvrienden en van hun Facebookvrienden, etc. Daarom wil ik al mijn Facebookvrienden en iedereen die dit leest vragen:

*** WIE WIL MIJ HELPEN EEN VRIEND TE HELPEN ***

Voorop staat dat ik álle giften, ook de allerkleinste, bijzonder waardeer omdat ik geloof in de vele kleine beetjes die samen één groot geheel maken. Om de woorden van Marco te gebruiken voel ook ik me ongemakkelijk bij het vragen om geld.  Maar als ik het eveneens omdraai en ik dit niet vraag voor mijzelf maar voor de kínderen ... Dan durf ik dit ook aan en plaats ik deze oproep. Ik hoop dat mijn actie een prachtige donatie oplevert en wij op deze manier – met zijn allen – een stukje  kunnen bijdragen aan een dragelijker leven voor de mensen die ons dierbaar zijn.

Hartelijke en dankbare groet,

Paul en Anita Rabbett

Laatste donaties

€20.00 Wilma en Piet van Vugt
€20.00 Een donatie van een trouwe anonieme donateur
€20.00 Wilma en Piet van Vugt
€20.00 Een donatie van een anonieme maar trouwe donateur
€15.00 Jac van der Plas
Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Fijn dat ik je blij kan maken met deze CAA-FBactie-gift en dank je wel voor jouw taxivervoer. XX
€35.00 Van je tantes
Een kleine bijdrage aan een hele grote hartewens. Van jou en ons en vele anderen.
€10.00 Anoniem
Succes met deze goede actie!
€10.00 Joke
Met liefde gedoneerd ?
€50.00 IJsselbridge
€7.00 Caa armbandjes
Goed initiatief!

Opgehaald

€2,228 door 100 donateurs

Login

Lost your password?