Spinning®- en Fitness Marathon

Image                                  

Mijn naam is Anita Rabbett en in samenwerking met Healthclub Sportiv te Nieuwerkerk aan den IJssel steun ik de Dutch CAA Foundation door een Spinning®- en Fitness marathon te organiseren op zaterdag 8 november 2014 van 9.30 tot 12.30 uur. Hiermee hoop ik niet alleen de stichting te kunnen steunen maar ook een goede vriend van mij die deze ziekte heeft. Sport je mee voor dit goede doel?

Healthclub Sportiv stelt dertig fietsen beschikbaar én een grote ruimte voor 3 x een Fitnessgroepsles van ieder een uur. Per uur wordt er 10 euro betaald voor een fiets en 7,50 euro voor een Fitnessgroepsles. Hiermee hoop ik minimaal 1500 euro op te halen. Maar mijn doel is met enkele ludieke acties een nóg hoger bedrag bij elkaar te sporten: U kunt zich bijvoorbeeld ook laten sponsoren door vrienden, familie, werkgever of bedrijven (een speciaal sponsorformulier om u hierbij te ondersteunen zal vanaf september beschikbaar zijn) én tijdens het evenement zijn er voor 2,00 euro per stuk de bekende ‘Lance Armstrong’ polsbandjes te koop met daarop de slogan van de stichting: “Beleef je leven alsof het je laatste dag is”.

 

Datum & Locatie:

Zaterdag 8 november 2014 bij Healthclub Sportiv, Doortocht 13       2914 KA Nieuwerkerk a/d Ijssel

 

Tijden & lessen:
09.30 – 10.30 uur : Spinning® / Zumba
10.30 – 11.30 uur : Spinning® / Clubpower
11.30 – 12.30 uur : Spinning® / Bodyshake

Inschrijfkosten :

Fitness: 7,50 euro per groepsles per persoon.

Spinning®: De fietsen worden per blok van 3 uur verhuurd en zijn 10 euro per uur per deelnemer. Laat u niet afschrikken door de tijdsduur, want u kunt natuurlijk altijd uw fiets delen met vrienden / collega’s, etc. (kies dan niet voor een solofiets maar voor bijvoorbeeld een duo- of een triofiets). Daarnaast staat natuurlijk niet de prestatie centraal maar uw deelname! Deelnemers hoeven geen lid te zijn. Iedereen is welkom.

 

De inschrijfkosten zijn inclusief:

Water tijdens de marathon en fruit in de pauzes (dit zijn kortdurende pauzes van 5 minuten tussen de lessen in), gratis kinderopvang én een leuk gevulde goodiebag. Eveneens is er na afloop gelegenheid om te douchen.

Inschrijven:

Vanaf september is het mogelijk om u in te schrijven voor de Spinning®- en Fitnessmarathon Dutch CAA Foundation 2014. Zodra een definitieve inschrijfdatum bekend is wordt u hierover – en eveneens over verdere ontwikkelingen in de aanloop naar de marathon toe – middels deze pagina geïnformeerd. Hou deze pagina dus goed in de gaten en zet zaterdag 8 november alvast in uw agenda!

*** Bij voorbaat dank voor uw deelname; uw deelname = steun!! ***

Login

Lost your password?