LUMC HCHWA-D informatiemiddag 13 mei 2017

Momenteel is het LUMC druk bezig met de voorbereidingen voor de eerste HCHWA-D informatiemiddag. Deze middag in het LUMC voor patiënten met HCHWA-D (‘de Katwijkse ziekte’), familieleden, zorgverleners en andere geïnteresseerden staat gepland op zaterdag 13 mei.
Het team van HCHWA-D onderzoekers staat voor u klaar om u bij te praten over de verschillende onderzoeken die in het LUMC naar HCHWA-D worden gedaan. Ook zullen we interessante resultaten van eerdere studies bespreken en u meer vertellen over onze CHA-polikliniek. Daarnaast zal er uitgebreid gelegenheid zijn om vragen te stellen aan verschillende specialisten op het gebied van HCHWA-D, zoals de radioloog en de neuroloog, maar bijvoorbeeld ook de psycholoog, klinisch geneticus, het nieuwe expertisecentrum de Wilbert, de vereniging HCHWA-D en de Dutch CAA foundation. Verder is het mogelijk om een kijkje te nemen in het laboratorium of te zien hoe een MRI-scan wordt gemaakt. U kunt zich inschrijven voor deze HCHWA-D informatiemiddag via deze link: http://bit.ly/2nnhQxq

Verder willen we u graag attenderen op de  HCHWA-D nieuwsbrief nr 1, april 2017_digitaal . Door het aanklikken van deze link kunt u de nieuwsbrief inzien.